sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Reggae run 2

Rankkasade alkoi kesken perjantai-illan pasta partyn. Sieltä juoksimme taksiin, jonka kuljettaja vakuutteli ettei lauantaiaamuna sada. Mutta sade jatkui lähes koko yön ja aamulla kisapaikalle bussilla matkustaessamme tuli taas vettä taivaan täydeltä.

Kurkkukipu vaivasi nyt minuakin, mutta onnekseni Marjalta löytyi nyt hyvä varasto sopivaa lääkitystä vaivaan ja lähdin matkaan otettuani ensin mikstuuraa, pilleriä ja suihkuteltuani nieluun turruttavaa lääkeainetta.

Lähtömerkki annettiin klo 5.15 ja ensimmäisen tunnin taivalsimme pimeässä. Sade sentään loppui. Aurinko nousi kuuden jälkeen ja sitä myötä lämpötilakin lähti kohoamaan. Puolimatkaan asti matka sujui mukavasti. Vähän ylimääräistä aikaa kului lyhyeen käyntiin Villamme mukavuuslaitoksessa, läheinen John's John kun ei houkutellut. Loistava majapaikka meillä, aivan maratonreitin varrella!

Puolimatkan jälkeen vauhtimme vähän hidastui, vaikka kannustusta oli koko matkan varrella. Taivalsimme "kaksoissiskoni" kanssa yhdessä 3/4 matkasta. Viimeisen kääntöpaikan jälkeen yritin vielä vähän kiristää vauhtia. Juottopaikoilla kyseltiin, että mihin olin "siskoni" jättänyt. Yhtenäinen juoksuasumme herätti muutenkin huomiota.

Lopulta pääsin maaliin,jossa ystävälliset kisa-avustajat jopa irrottivat ajanottosirun kengästäni ja sitoivat nauhat uudelleen kiinni. Juomia ja evästä oli mukavasti tarjolla ja mereen pääsi saman tien vilvoittelemaan. Siellä Esko jo odotteli rantatyrskyissä istuen Red Stripe pullo kädessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti