tiistai 28. joulukuuta 2010

(Juoksu)krapula....?



Maratonin jälkeinen viikko Jamaikalla sujui turistina - rannalla, kiertoajeluilla, merellä, hevosen selässä, vesiputouksilla ja perinteitä noudattaen tietysti myös hyvin syöden. Allekirjoittaneen useamman kuukauden alkoholiton kausikin vaihtui punaviiniin ja Red Stripe-olueen; aaahhh. Olipas kivaa lomailla hyvällä porukalla oikein ajan kanssa sen suurempia stressaamatta.

Kotiin paluun jälkeen olikin enää vajaa kaksi viikkoa jouluun, joten aika kului kuin siivillä. Lenkille teki välillä mieli, mutta Englantiin iskenyt vuosikymmenien kylmin joulukuu oli peittänyt jalkakäytävät ja peltotiet lumeen, joten suuntasin kiltisti jumppatunneille, joogaan ja tanssitreeneihin - mitä pikkujoulujuhlinnalta ehdin.

Joulunpyhinä ja välipäivinä olen kävellyt Galician talvimaisemissa, joista yllä oleva kuva esimerkkinä. Lenkkarit jäivat suosiolla kotiin - tosin maastot olisivat mitä mainioimmat ylämäkitreenin vetämiseen.....

Toivottavasti olette porukalla vuodenvaihteen Kuusijärven keikalla suunnittelemassa tulevaa. Minä vielä täällä "etelässä" kävelemässä bodegalta seuraavalle.... ;)

2 kommenttia:

  1. Kuusijärven keikkaa ei ole vielä sovittu, mutta on sinne tänäkin talvena päästävä. Nyt voisi ensin hiihtää ja sitten käydä savusaunassa ja avannossa. Nyt alkaa keuhkotkin olla siinä kunnossa, että voisi kokeilla jotain hikiliikuntaa.

    Arvuuttelin mielessäni, onko Hely päässyt Espanjaan Lontoon lumitilanteesta huolimatta ja siltä se näyttää. Noissa maisemissa ja maastoissa paranee krapulastakin.

    VastaaPoista
  2. Aloitan tänään uuden vuoden juhlinnan osallistumalla Hakunilan uudenvuoden juoksuun (10 km) Kuusijärven maisemissa. Lähtölaukaus on klo 19.

    Yritetään sopia savusaunakeikka hiihdolla tai ilman ensi vuoden puolella.

    Hyvää Uutta Vuotta!

    VastaaPoista