maanantai 7. syyskuuta 2009

Kuinkas taas kävikään

Varomattomista puheistahan kaikki isot jutut lähtee. Muutama vuosi takaperin vuotuisella tapaamisellamme, joltain meistä pääsi suustaan, että juhlistaisimme KoMoNan 180-vuotis juhlavuotta juoksemalla maratonin. Ei sellaista ideaa, joka ei innostusta herättäisi. Siispä heti suunnittelemaan. Tuolloin 180-juhlavuonna alamme saavuttaa kultaisen keski-iän ja silloin taitaisi maraton-projekti tehdä itsekullekin meistä hyvää. Ok. Siis sepäs tehdään.

Jos kerran kerran elämässä aikoo juosta maratonin, on se tehtävä tyylillä. Neuvottelun (KoMoNa-tyyliin käydyn) tuloksena oli, että juhlamaratonina juostaan Reggae-maraton Jamaikalla.

Ja kyseinen juhlavuosihan on... kuten kaikki toki tietävät vuosi 2010!

Harjoittelusuunnitelma ja välietapit laadittiin syksyllä 2008 illanistujaisissa ravintola Saaressa, hyvän ruoan merkeissä, kuten kunnioitettaviin KoMoNa perinteisiin kuuluu, on aina kuulunut ja on aina kuuluva.

Ensimmäinen välietappimme oli Naisten kymppi 31.5.2009. Koko KoMona sen etapin hienosti suoritti. Jälkipuinnit käytiin Yrjönkadun uimahallin saunanlauteilla ja hengityksen tasaannuttua ravintola Juuren hienon menun siivittäessä tarinaa makuhermoja hivellen.

Naisten kympin lähtötunnelmia

Toinen etappi oli Espoon e-cross 6.9.2009. Sielä olivat mukana ryhdikkäästi Hely, Jaana ja Mirja. Jälkipuinnit pidettiin saunan ja pitsan merkeissä Mirjalla.

2 kommenttia:

  1. Nyt vasta huomasin, että tuo yläpalkin pohjaväri on oikein hienosti valittu perinteitä kunnioittaen :)
    Tulin just HRC:n keskiviikkolenkiltä, jossa puhkuin 8 kilsaa paikallisten maatiekiitäjien perässä suomeksi kiroten. Taisi olla sunnuntaisesta eCrossista ja eilisestä salitreenistä lihakset jumissa.....

    VastaaPoista
  2. Hauska, että huomasit. Piti pikkusen tehdä käsityötä...

    VastaaPoista