perjantai 11. syyskuuta 2009

Kiirettä pitää

Kauhean nopeasti meinaa mennä nämä viikot. Arvatkaas vaan, mikä sieltä viikko-ohjelmasta meinaa putoilla ekana pois...

Reitin "sinne ja takaisin" varrelta.

Pitäisi varmaankin ottaa aamurutiineihin nuo juoksulenkit. Jos vaikka kuoriutuisi peiton alta hieman aikaisemmin ja singahtaisi metsään lenkille. Meinaa liian helposti käydä niin, että työpäivä venyy pitkäksi ja väliin vielä pukkaa muuta "ehdottoman välttämätöntä" tekemistä ja ei meinaa ehtiä lenkille ennenkuin on jo nukkuma-aika tai ainakin ihan pimeää.

Tämän viikon aikana olen "kerinnyt" lenkille yhden kerran. Tänään Porvoon keikka suoraan töistä ja kotiin milloin lie. Eli lauantaille ja sunnuntaille tulee hieman paineita... Onneksi on Jaanan kanssa sovittuna se huominen lenkki.

Mites te siskot ootte tämän ratkaisseet? Keväällä oli hyvä rutiini ja kun tuli seurattua tiukkaa ohjelmaa, ei lipsumisia tullit niin helposti. Varmaan täytyy kehittää insinööriratkaisu ja listata viikon harjoitukset ja ruksia yli sitä mukaa kuin on tullut tehtyä. Sunnuntaina voi olla hieman ikävää, jos sinne jää 4 lenkkiä juostavaksi... :-)

1 kommentti:

  1. Insinööri tarvii insinöörin työkalut eli vaikkapa excelin, jossa on suunnitellut sessiot. Siitä voi sitten ruksailla suoritukset ja laskea prosenteissa viikon saldon :) Kun lenkkiseuraksi saa kaverin puuttuessa iPodin ja sykemittarin, niin se lähtökynnyskin on vähän matalampi. Taidat jatkossa tarvita sinne teidän pöpelikköön vielä otsalampunkin :)
    Eikä sitä kait neljästi viikossa tarvii vielä tässä vaiheessa juosta....?
    -Hely

    VastaaPoista