maanantai 29. marraskuuta 2010

Sunshine Reggae....


Matkustaminen on rankkaa. Suomen paan porukka lahti matkaan jo perjantai-iltana ja vietti yon Gatwickin lentokenttahotellissa. Jamaikan lento oli bookattu lahtemaan 9:15 lauantaiaamuna, joten itse lahdin Hitchinista aamuyolla neljan aikaan ajamaan lentokentalle. Auton mittari naytti neljaa astetta pakkasta, joten kesarenkailla piti varmuuden vuoksi varata hieman extra aikaa. Treffasimme kentalla suunnitelmien mukaisesti kuuden aikaa ja tsekkasimme sisaan. Lahtokuume alkoi nousta....

"Delayed 12:00". Noh, onneksi kauppoja riitti ja maratonharjoittelun viimeiseen viikkoon kuuluva hiilihydraattitankkaus onnistui kentalla mainiosti :) Portillekin siirryttiin, mutta sitten astuivatkin kuvaan tekniset ongelmat ja meidat siirrettiin takaisin aulaan odottomaan. Kukkarolle kavi! Tiedotus oli tosi huonoa, mutta lopulta selvisi, etta matkaan ei paasta. Saatiin sentaan hotelliyo lentokentan Hiltoniin ja buffet-illallinen; ja pitka youni.

Sunnuntaiaamulla uusi yritys ja matkaan paastiin. Jee !! Kymmenen tunnin lennon jalkeen laskeuduimme Montego Bayn iltapaivan helteeseen. Ystavalliset rajavirkailijat antoivat jo ensimakua maan menosta.

Lloyd odotti meita pikkubussinsa kanssa ja kiidatti vasynnet matkailijat ennatysvauhdissa saaren pohjoisrannalta lansirannan turistikaupunkiin, Negriliin. White Sands otti meidat avosylin vastaan ja Henry esitteli villamme, joka olisi kotimme seuraavat kaksi viikkoa. Ehdimme viela valkoiselle hiekkarannallemme ihailemaan aurinkolaskua. Ihanaa!

Illallinen rantaravintolassa ja taas nukkumaan. Maantainaamuna suuntasimme sitten ensimmaiselle lenkille, valkoiselle hiekkarannalle. Mielenkiintoista, hikista hommaa.

Nyt beachille mielikuvaharjoittelun pariin valmistautumaan lauantaiaamun koitokseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti