maanantai 29. marraskuuta 2010

Sunshine Reggae....


Matkustaminen on rankkaa. Suomen paan porukka lahti matkaan jo perjantai-iltana ja vietti yon Gatwickin lentokenttahotellissa. Jamaikan lento oli bookattu lahtemaan 9:15 lauantaiaamuna, joten itse lahdin Hitchinista aamuyolla neljan aikaan ajamaan lentokentalle. Auton mittari naytti neljaa astetta pakkasta, joten kesarenkailla piti varmuuden vuoksi varata hieman extra aikaa. Treffasimme kentalla suunnitelmien mukaisesti kuuden aikaa ja tsekkasimme sisaan. Lahtokuume alkoi nousta....

"Delayed 12:00". Noh, onneksi kauppoja riitti ja maratonharjoittelun viimeiseen viikkoon kuuluva hiilihydraattitankkaus onnistui kentalla mainiosti :) Portillekin siirryttiin, mutta sitten astuivatkin kuvaan tekniset ongelmat ja meidat siirrettiin takaisin aulaan odottomaan. Kukkarolle kavi! Tiedotus oli tosi huonoa, mutta lopulta selvisi, etta matkaan ei paasta. Saatiin sentaan hotelliyo lentokentan Hiltoniin ja buffet-illallinen; ja pitka youni.

Sunnuntaiaamulla uusi yritys ja matkaan paastiin. Jee !! Kymmenen tunnin lennon jalkeen laskeuduimme Montego Bayn iltapaivan helteeseen. Ystavalliset rajavirkailijat antoivat jo ensimakua maan menosta.

Lloyd odotti meita pikkubussinsa kanssa ja kiidatti vasynnet matkailijat ennatysvauhdissa saaren pohjoisrannalta lansirannan turistikaupunkiin, Negriliin. White Sands otti meidat avosylin vastaan ja Henry esitteli villamme, joka olisi kotimme seuraavat kaksi viikkoa. Ehdimme viela valkoiselle hiekkarannallemme ihailemaan aurinkolaskua. Ihanaa!

Illallinen rantaravintolassa ja taas nukkumaan. Maantainaamuna suuntasimme sitten ensimmaiselle lenkille, valkoiselle hiekkarannalle. Mielenkiintoista, hikista hommaa.

Nyt beachille mielikuvaharjoittelun pariin valmistautumaan lauantaiaamun koitokseen.

tiistai 23. marraskuuta 2010

Mahanpohjalla kutittelee

On mennyt aika sukkelasti ja ykskaks ollaankin jo tositoimien kynnyksellä. Syksyn flunssa-aallot ovat hieman haitanneet kuntoilua, semmonen siili pesiytyi tonne kaulan seudulle pariksi viikoksi.

Pakkaaminen... Aina yhtä hankalaa puuhaa.
Passi, luottokortti, lenkkarit, pari paitaa, juoksutrikoot, shortsit ja tsimmarit. Niin ja lukemista.

Mutta oliko vielä jotain muuta? Äh, aurinkovoide ja -lasit.

Mielikuvaharjoittelu... mistähän johtuu, että meinaa mielikuvaharjoittelua vaivata mielikuvat hiekkaranta, aurinko, rommi, rastat, reggae, lepo...

Harjoitteessani on jotain ihan ilmiselvästi pielessä...

Vaan tsemillä mennään.


perjantai 19. marraskuuta 2010

Representing....



Graafikolla oli tullut tuo viimeinen "a" kapitaalina, mutta ajattelin, etta ollaan nyt sitten NAISIA isoilla kirjaimilla :)

Kiva - kohta mennaan !!

sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Tapering It Down....



....jaahdyttelyn aika. Kuten bloggaajakolleegammekin virallisilla kisasivuilla toteaa, tama voi olla vaikeaa. Mieli halajaa maantielle, lihakset kaipaavat pitkaa lenkkia ja ajatukset pyorivat kaikessa Jamaikan keikkaan liittyvassa :)

Eilen tein ekan "mielikuvaharjoittelun". Vesijumppa loppui juuri silla kellonlyomalla kun kisastartti on kolmen viikon paasta (10:15 taalla meilla eli 5:15 Negrilissa). Maratonin tavoiteajassani ehdinkin sitten kayda kasvohoidossa, ajella kotiin, syoda kevyen lounaan, siirtya rautatieasemalla ja suhauttaa junalla Lontoon keskustaan. Ja kolmen viikon paasta kaikki nuo tunnit & minuutit juostaan. Hhhmmm... on muuten aikas pitka aika. Suosittelen vastaavaa aikaharjoittelua ensi lauantaille rouvat!

Ensi torstaina on viimeinen hierontasessio (book five, get one free). Uskomaton ero lihaksissa verrattuna siihen ensimmaiseen kertaan, joka muistutti hieman mielikuvaani keskiaikaisista kidutuskammioista. Taman jalkeen viela runsaasti sauna- ja hoyryhuonevierailuja, niin tuttavapiirissa mellastavat syysflunssat pysyvat toivottavasti loitolla.

Puserot vein perjantaina painoon. Annoin pojille vapaat kadet painaa sovitun tekstin parhaaksi katsomallaan tavalla sinne selkapuolelle. Paidat ovat valmiita keskiviikkona. Antaas kattoa....

Tassa vaiheessa on hyva kaivaa esitte Juoksijan saantokirja ja kerrata sielta ainakin seuraavat saannot:
Rule 2.3 - Make a Packing List
Rule 2.9 - Learn to Love "Race Morning Buzz"
Rule 2.17 - Have a Mantra
Rule 2.20 - "Looking Good"... and 10 Other Lies Runners Tell Each Other
Rule 2.28 - Relax

Sunnuntaita kun vietetaan, taidankin lahtea lenkille, tosin viime viikkoista lyhyemmalle... :)