sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Kengät naulaan.....


Seitsemän viikon päästä lenkkarit siirtyvät kaappiin - ainakin vähäksi aikaa. Jatkuuko lenkkeily maratonin jälkeen on vielä päättämättä; vielä ei ole sen päätöksen aika.

Eilen juoksin tämän projektin toistaiseksi pisimmän lenkin. Aika tasan 18 kilsaa meni hölkäten ja yllättäen nautin koko kahden tunnin sessiosta. Syysaurinko paistoi, pieni sadekuurokin osui matkalle ja ylämäet kiskottiin hymyillen - positiivinen asenne kuulema auttaa tässäkin. Viimeisen kilsan kohdalla alkoi väsyttämään, mutta luulenpa, että sekin johtuu asenteesta. Alitajuntani oli jo asennoitunut lenkin loppumiseen suunitelmien mukaan, joten salli väsymyksen hiipiä pikkuhiljaa esille. Hhhmmm.... mentaaliharjoitusta siis lisää viimeisille treeniviikoille.

Olen käynyt kaksi kertaa hierottavana. Pohjelihakset ovat todella tiukat ja kovat, joten hieronta teki oikein hyvää - vaikka välillä täytyi vähän irvistääkin Yvonnen sormien löytäessä ne kaikkein kivuliaimmat pisteet :) Reidet ovat kondiksessa! Seuraavat sessiot jo bookattuna.

Tänään taidan pitää vapaapäivän. Tosin syksyinen maalaismaisema näyttää taas upealta, joten lähtisiköhän sitä kuitenkin lenkille.... :)