torstai 4. elokuuta 2011

Race for Life Stevenage

Kesä on kulunut lomaillessa, matkaillessa, pyöräillessä ja yleensä elämästä nauttimisessa. Juoksu on tainnut jäädä itsekultakin vähemmälle. Jaana vieraili UK:ssa runsas viikko sitten ja olimme ilmoittautuneet Race For Life -nimiseen hyväntekeväisyysjuoksuun, jolla kerätään rahaa syöpätutkimukseen. Jaanan jälkipolvikin oli maksettu lenkille mukaan, mutta Veronikalla oli kesälomalla jäänyt treenit vähän vähemmälle, joten suunnitellun 10 kilsan sijaan matkaa taittui viisi kilometria. Itse kävin sitten heittämässä toisen kierroksen siihen päälle, jotta täysi kymppi tuli täyteen. Toukokuun naisten kympin ajasta jäätiin seitseman minuuttia ekan kierroksen himmailujen takia... :)

Tapahtuma järjestettiin naapurikylällä eli Stevenagen ulkoilupuistossa, jossa oli juoksulle hyvät puitteet. Tapahtuma on pieni verrattuna naisten kymppiin - vain runsaat 3000 naista.

Kiva keikka ja turha lienee mainita, mita sen jälkeen tehtiin..... nautittiin hyva lounas Helyn takapihalla kauniissa auringonpaisteessa.