torstai 8. heinäkuuta 2010

Valintojen vaikeus...


Tapani mukaan olin pakannut laukkuun juoksukamat. Keskiviikko kului konttorilla palavereissa ja raporttien parissa. Lounaan jälkeen tein pikavierailun nettiin todetakseni, että Budapestistäkin löytyy tangueroja ja illalla tangobileet.... Hhhmmm, metromatkoihin kuluisi tunti, eikä kenkiäkään ollut matkassa - tango vaatii korot! Juoksumatolle siis.

Hotellin kellari oli varusteltu "mini gym"-tilalla, saunalla ja höyryhuoneella. Sauna tuoksui ihanalta ja höyryhuone näytti houkuttelevalta. Juoksumattoa ei kuitenkaan ollut, ainoastaan cross traineri ja kuntopyörä. Hhhmmm, siispä lenkille.

Avaimet respaan ja hotellin käyntikortti taskuun kaiken varalta. Tonava virtasi näköetäisyydellä, joten suunnaksi ranta ja siitä pohjoiseen. Kello oli jo puoli kahdeksan, mutta ilta-aurinko lämmitti vielä mukavasti. Alkukesän sateista oli jo runsas viikko, joten Tonava ei enää tulvinut. Toisaalta vettä virtasi joessa vielä runsaasti, joten rantojen muta ei vielä ollut näkyvissä (eikä haisemassa). Rantabulevardi oli pääosin mukulakiveä & edelleen itä-eurooppalaisessa kunnossa kuoppineen ja kohonneine kivineen, joten nähtävyyksiä ei paljoa ehtinyt ihailemaan. Vai lieneekö reitin huono kunto tulvien ansiota?

Puoli tuntia pohjoiseen ja toinen takaisin kevyttä hölkkää ihanassa ilta-auringossa - hyvin pyyhkii - lainatakseni Lotuksen sponsoroimaa naisten kympin paitaa, joka sai olla edustusasunani Budapestin kesäillassa :)