tiistai 29. joulukuuta 2009

Urheiluvammoja

Joulukuun 13. päivä olin pitkästä aikaa pelaamassa lentopalloa. Edustin työnantajaani alan yhtiöiden välisessä turnauksessa ja kuinkas kävikään; vasemman käden pikkusormeen tuli pallo, sormi meni sijoiltaan ja vaikka se vedettiin paikoilleen jo kentällä, sormi turposi ja kipeytyi. Kävin sitten lääkärissä ja kuvissa löytyi pieni murtuma. Sormi laitettiin lastaan ja vasta eilen sain lastan pois sormesta. Nyt sormi on jäykistynyt hienostelevasta pystyasentoon, mutta jumppaamalla pienen pallon kanssa se pitäisi saada vielä taipumaan. Sattuu vaan penteleesti. Tämä urheiluvamma on nyt merkittävästi haitannut harjoitteluani joulukiireiden, lumentulon ja muiden hyvien tekosyiden lisäksi :)

Leegot sain kuntoon lopulta ja 600 euron laskun mukaan maksettavaksi. Lenkkareille en ole tehnyt mitään. Nastakengät voisivat olla hyvät nyt talviaikaan tai sitten pitäisi siirtyä sisätiloihin juoksemaan.

Kävin katsomassa tämän vuoden reggae-kisan tuloksia netissä ja siellä oli ollut useita suomalaisia. Tuloksista päätellen matkalla voi viipyä pidemmänkin aikaa :)